Camina Tempranillo 75cl
Camina Tempranillo 75cl

Bestel 6 flessen en ontvang 10% korting! Robijnrode kleur met aroma’s van kersen en kruiden. Volle body met een intense afdronk. Wijnhuis. Bodegas Cristo de la Vega beschikt inmiddels over moderne ...

€ 5,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Bestel 6 flessen en ontvang 10% korting!
Robijnrode kleur met aroma’s van kersen en kruiden. Volle body met een intense afdronk.
Wijnhuis.
Bodegas Cristo de la Vega beschikt inmiddels over moderne faciliteiten en machines van de meest recente technologie. Met deze installaties zijn ze in staat om jaar na jaar een constante kwaliteit wijn te produceren. Daarnaast beschikken ze over verouderingsfaciliteiten uitgerust met meer dan 1.200 Amerikaanse eikenvaten (medium geroosterd) om onze wijnen te verouderen. De botteling-faciliteiten hebben een capaciteit om 5.000 flessen per uur af te vullen.
Wijnomschrijving
De Tempranillo druiven worden handmatig gesorteerd en zorgvuldig verwerkt. Er wordt gebruik gemaakt van moderne technieken zoals verkoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks. Op deze manier komt de ware expressie van rood fruit naar voren.
Vakmanschap sinds 1920. Van Erp Dranken is ook uw online slijterij. U kunt in onze webshop dezelfde service, kennis en passie voor het vak verwachten als in onze slijterij.