Oude Wijnen

  19-07-2019  

Oude Wijnen Wij hebben in onze wijnkelder in Groningen en de wijnafdeling in de winkel in Roden vele mooie oude wijnen liggen. Liefhebbers kunnen hier hun hart ophalen! Bijzondere wijnen van voor de oorlog tot heden.  Neem gerust contact met ons op of nog beter: breng een bezoek aan onze winkels. Bekijk de wijnen en koop ze gelijk.  

Lees meer

Whisky Ambassador

  17-06-2019  

Zeer trots zijn wij op onze collega's Tom en René.  Zij zijn geslaagd voor het examen en mogen zich nu Whisky Ambassador noemen! Er zijn, zeker in noord Nederland,maar weinigen die deze titel mogen voeren. Mocht u dus een vraag hebben over whisky vraag dan gerust naar Tom of René. Tom staat in onze winkel in Groningen en René in Roden.

Lees meer

Proeverij

  17-06-2019  

Het najaar gaan we weer diverse proeverijen organiseren in onze winkels in Groningen en Roden. Als u tijdig op de hoogte wilt zijn schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Lees meer

Vaderdag

  16-06-2019  

Voor vaders hebben we ook ons best gedaan met onze inkopen. Loop onze winkels binnen, kijk rustig rond en geniet van de aanbiedingen die we hebben. We adviseren u uiteraard graag bij het maken van uw keus voor vader  

Lees meer

Roner LENTEBIERTOCHT

  17-05-2019  

Wij doen ook mee met deze LenteBiertocht. Kom langs en proef onze lentebieren! De start van deze LenteBierTocht is bij ons aan de Raadhuisstraat in Roden. U bent welkom tussen 17.00 - 20.00 uur. De kaarten zijn bij alle deelnemende horeca bedrijven te koop a € 24,50 p. stuk

Lees meer

Moederdag

  12-05-2019  

Bent u op zoek naar een leuk moederdag kado? Kijk dan eens bij ons in de winkel.  Behalve alcoholische dranken verkopen wij ook prachtig glaswerk of alcoholvrij(e)- wijn en bier. Mocht u toch niks kunnen vinden dan is een kadobon een optie.

Lees meer