Camina Tempranillo Rose 75cl
Camina Tempranillo Rose 75cl

Bestel 6 flessen en ontvang 10% korting! Complexe rosé met geuren als aardbei en framboos. Fruitig in de smaak, gevolgd door een verfrissende afdronkWijnhuisBodegas Cristo de la Vega beschikt inmid...

€ 5,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Bestel 6 flessen en ontvang 10% korting!
Complexe rosé met geuren als aardbei en framboos. Fruitig in de smaak, gevolgd door een verfrissende afdronk
Wijnhuis
Bodegas Cristo de la Vega beschikt inmiddels over moderne faciliteiten en machines van de meest recente technologie. Met deze installaties zijn ze in staat om jaar na jaar een constante kwaliteit wijn te produceren. Daarnaast beschikken ze over verouderingsfaciliteiten uitgerust met meer dan 1.200 Amerikaanse eikenvaten (medium geroosterd) om onze wijnen te verouderen. De botteling-faciliteiten hebben een capaciteit om 5.000 flessen per uur af te vullen.
Wijnomschrijving
Gemaakt van de Tempranillo druif en afkomstig uit het midden van Spanje, La Mancha. Het lichte, rijpe, rode fruit in de geur doet denken aan aardbei en framboos. De smaak is verfrissend maar zacht, de afdronk is licht romig met een klein, elegant zuurtje.
vakmanschap sinds 1920. Van Erp Dranken is ook uw online slijterij. U kunt in onze webshop dezelfde service, kennis en passie voor het vak verwachten als in onze slijterij.