Camina Cabernet Sauvignon 75cl
Camina Cabernet Sauvignon 75cl

Bestel 6 flessen en ontvang 10% korting! Aroma's van peper, zwarte bessen en kersen vormen de basis voor deze heerlijke, robijnrode Cabernet Sauvignon. Wijnhuis. Bodegas Cristo de la Vega beschikt ...

€ 5,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Bestel 6 flessen en ontvang 10% korting!
Aroma's van peper, zwarte bessen en kersen vormen de basis voor deze heerlijke, robijnrode Cabernet Sauvignon.
Wijnhuis.
Bodegas Cristo de la Vega beschikt inmiddels over moderne faciliteiten en machines van de meest recente technologie. Met deze installaties zijn ze in staat om jaar na jaar een constante kwaliteit wijn te produceren. Daarnaast beschikken ze over verouderingsfaciliteiten uitgerust met meer dan 1.200 Amerikaanse eikenvaten (medium geroosterd) om onze wijnen te verouderen. De botteling-faciliteiten hebben een capaciteit om 5.000 flessen per uur af te vullen.
Wijnomschrijving
De druiven worden ontsteelt en vervoerd naar de lager gelegen wijnkelder. Hier vergist het sap voor 13 dagen op een temperatuur van 27 graden. Vervolgens ondergaat de wijn een korte rijping in roestvrijstalen vaten. Dit resulteert in een fruitige rode wijn.
Vakmanschap sinds 1920. Van Erp Dranken is ook uw online slijterij. U kunt in onze webshop dezelfde service, kennis en passie voor het vak verwachten als in onze slijterij.