Camina Chardonnay Viura 75cl
Camina Chardonnay Viura 75cl

Bestel 6 flessen en ontvang 10% korting! Citroengeel van kleur met intense aroma’s van grapefruit en ananas. Een prachtige balans in de afdronk. WijnhuisBodegas Cristo de la Vega beschikt inmiddels...

€ 5,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Bestel 6 flessen en ontvang 10% korting!
Citroengeel van kleur met intense aroma’s van grapefruit en ananas. Een prachtige balans in de afdronk.
Wijnhuis
Bodegas Cristo de la Vega beschikt inmiddels over moderne faciliteiten en machines van de meest recente technologie. Met deze installaties zijn ze in staat om jaar na jaar een constante kwaliteit wijn te produceren. Daarnaast beschikken ze over verouderingsfaciliteiten uitgerust met meer dan 1.200 Amerikaanse eikenvaten (medium geroosterd) om onze wijnen te verouderen. De botteling-faciliteiten hebben een capaciteit om 5.000 flessen per uur af te vullen.
Wijnomschrijving
Een volle, fruitige witte wijn met een gelige kleur. De wijn is fris en sappig met een mooie mineraliteit en een aangename, lichte vettigheid. In de neus aroma's van grapefruit en ananas. Goede balans en een plezierige afdronk.
Vakmanschap sinds 1920. Van Erp Dranken is ook uw online slijterij. U kunt in onze webshop dezelfde service, kennis en passie voor het vak verwachten als in onze slijterij.