Boomsma 10 jaar vat gerijpte genever 70cl
Boomsma 10 jaar vat gerijpte genever 70cl

Verfijnd en exclusief door minimaal 10 jaar vatrijping. Een bijzondere, en de meest recente, toevoeging aan de reeks Vat Gerijpte Genevers. Door jenever- en whiskyliefhebbers geroemd en geprezen. T...

€ 35,49
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Verfijnd en exclusief door minimaal 10 jaar vatrijping. Een bijzondere, en de meest recente, toevoeging aan de reeks Vat Gerijpte Genevers. Door jenever- en whiskyliefhebbers geroemd en geprezen. Tijd is het belangrijkste ingrediënt in Boomsma’s Vat Gerijpte Genever die is gemaakt uit een blend van fijnkorrelige distillaten en de zuiverste koren (7%) en moutwijn (25%). Na rijping van tien jaar op kleine voormalige bourbonvaten van Amerikaans eiken is het resultaat verbluffend. Een heerlijk zacht zoete geur van vanille, krenten, meloen en wat houttonen. Rond en zacht van smaak met vanille, een houttoets maar ook zoethout.
Vakmanschap sinds 1920. Van Erp Dranken is ook uw online slijterij. U kunt in onze webshop dezelfde service, kennis en passie voor het vak verwachten als in onze slijterij.