Proeverijen

Wijnproeverij

Ieder voor- en najaar organiseert Van Erp Dranken wijnproeverijen in de winkels in Roden en Groningen. IMG_4401
Tijdens deze proeverijen kunt u, in een ongedwongen sfeer, kennis maken met het wijnassortiment van Van Erp en tussen door genieten van bijpassende hapjes. Tussen de wijnen staan wijnen van de onze bekende wijnboeren maar ook nieuwe vondsten. Onze medewerkers staan voor u klaar om vragen te beantwoorden of om u wegwijs te maken in de wereld van wijn. Kortom een gezellige en leerzame avond of middag voor de beginnende maar ook voor de ervaren wijnproever.

Whiskyproeverij

Een paar keer per jaar organiseren we in de winkels in Roden en Groningen whisky proeverijen. whiskyproeverij 2012 Roden 007
Tijdens deze proeverijen maakt u kennis met een aantal speciaal geselecteerde whisky’s. Regelmatig wordt deze proeverij begeleid door een gastspreker die u veel kan vertellen over whisky. Een zeer gezellige en leerzame ervaring voor de beginnende en ervaren whisky liefhebber!

Bierproeverij

Speciaal bier wordt steeds populairder en op veler verzoek organiseren we dit jaar voor het eerst een bierproeverij in de winkel in Roden. Maak eens kennis met een selectie van het uitgebreide assortiment bieren waar Van Erp al jaren bekend om staat.

Wilt u eens een proeverij bij u thuis of op een andere locatie organiseren? Vraag in de winkels naar de mogelijkheden!

.