Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden vanerpdranken.nl

Op het bestellen, bezorgen en ophalen van bestellingen via de webshop, zijn de onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van de koper wordt uitdrukkelijk afgewezen.

Door een bestelling te plaatsen geeft u aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de teksten en beelden berusten bij Van Erp Roden B.V. en/of bij diegene van wie wij een licentie verkregen hebben. Dit betekent onder meer dat het niet is toegestaan om zonder onze toestemming de op de Website vermelde informatie openbaar te maken, te verveelvoudigen en/of te bewerken, behalve voor persoonlijk gebruik.

Kortingen en bezorgkosten

Vanaf 6 flessen krijgt u 10% korting. Per bestelling wordt 10,- € bezorgkosten in rekening gebracht. Wij bezorgen alleen in Nederland. Bij afhalen van de bestelling in een van onze winkels worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Digitale marketing en Social Media

De content van Facebook, Twitter en emailings is alleen bestemd voor personen van 18 jaar en ouder. Door het Facebook-account te liken, het Twitter-account te volgen of u te abonneren op de emailings bevestig je 18 jaar of ouder te zijn. Niets mag doorgestuurd worden naar of op een andere wijze beschikbaar worden gesteld aan personen die jonger zijn dan 18 jaar.

Overig

Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing.

Van Erp Dranken heeft het recht om prijzen te wijzigen en om eventuele typefouten te corrigeren. Wanneer u hierdoor zou worden benadeeld, wordt u middels e-mail op de hoogte gesteld. U heeft dan het recht uw bestelling te annuleren.

Afbeeldingen van flessen of etiketten en/of jaartallen kunnen afwijken.

Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar..