Boomsma 5 jaar vat gerijpte genever 70cl
Boomsma 5 jaar vat gerijpte genever 70cl

Deze Vat Gerijpte Genever heeft tenminste 5 jaar gerijpt op voormalige bourbonvaten van Amerikaans eiken. Dit zorgt voor de karakteristieke smaak: zacht, intens en elegant met kruidige tonen. Hierd...

€ 23,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Deze Vat Gerijpte Genever heeft tenminste 5 jaar gerijpt op voormalige bourbonvaten van Amerikaans eiken. Dit zorgt voor de karakteristieke smaak: zacht, intens en elegant met kruidige tonen. Hierdoor valt hij ook bij whiskyliefhebbers erg goed in de smaak! Tijd is het belangrijkste ingrediënt in Boomsma’s Vat Gerijpte Genever die is gemaakt uit een blend van fijnkorrelige distillaten en de zuiverste koren (7%) en moutwijn (25%). Na rijping van vijf jaar of langer ontstaat deze unieke genever. Een subtiele goudgele kleur en een heerlijke zoete geur van tropisch fruit, vanille en stroop. In de smaak zoete fruit- en vanilletonen en kruidige tonen van nootmuskaat en kruidnagel.
Vakmanschap sinds 1920. Van Erp Dranken is ook uw online slijterij. U kunt in onze webshop dezelfde service, kennis en passie voor het vak verwachten als in onze slijterij.