Boomsma 3 jaar vat gerijpte genever 70cl
Boomsma 3 jaar vat gerijpte genever 70cl

Deze Vat Gerijpte Genever rijpt minstens drie jaar op voormalige portvaten van Europees eiken. Dit zorgt voor de karakteristieke smaak: fluweelzacht, rijk en kruidig. Bij Boomsma zijn we voortduren...

€ 20,99
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Deze Vat Gerijpte Genever rijpt minstens drie jaar op voormalige portvaten van Europees eiken. Dit zorgt voor de karakteristieke smaak: fluweelzacht, rijk en kruidig.
Bij Boomsma zijn we voortdurend aan het experimenteren. Deze genever is gerijpt op portvaten van Krohn Port, een bekende leverancier van ons. Na veelvuldig proeven tijdens het lageringsproces, bleek dat na drie jaar de perfecte balans is bereikt. Een flonkerend ambergouden Genever met de rijke geur van rozijnen, tabaksblad, iets granigs en warme appeltaart. Fluweelzacht van smaak met wederom rozijnen en tabak, aangevuld met tonen van rijpe pruimen en iets kruidig.
Vakmanschap sinds 1920. Van Er Dranken is ook uw online slijterij, in onze webshop kunt u kunt u dezelfde service, kennis en passie voor het vak verwachten als in onze slijterij.