Baxbier X Floem Bier Bigger Alliance Imperial Red IPA 44cl
Baxbier X Floem Bier Bigger Alliance Imperial Red IPA 44cl

Een samenwerking tussen twee grootse brouwerijen uit het Noorden van ons land was natuurlijk maar een kwestie van tijd. Alhoewel het na 528 jaar wel echt hoog tijd werd!De steden Groningen en Appin...

€ 5,99
€ 5,09
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Een samenwerking tussen twee grootse brouwerijen uit het Noorden van ons land was natuurlijk maar een kwestie van tijd. Alhoewel het na 528 jaar wel echt hoog tijd werd!

De steden Groningen en Appingedam hadden vroeger handeslverdragen waarin onder andere de rechten voor het brouwen van bier waren vastgelegd. Nu vonden ze bij Baxbier en Floem wel dat het hoog tijd werd om een up to date verdrag te maken en zo werd Bigger Alliance geborden.

Een imperial Red IPA van 8,3% ramvol met incognito mosaic, strata barbe rouge en de experimentele hopsoort HBC63. Dit geeft het bier een bijzonder fruitig karakter boven op ene moutige basis en een mooie hoeveelheid bitters in de afdronk.

Canning date: 02 Juni 2021

Vakmanschap sinds 1920. Van Erp Dranken is ook uw online slijterij. U kunt in onze webshop dezelfde service, kennis en passie voor het vak verwachten als in onze slijterij.