Barrel Aged Kopstoot Proeverij Van Erp Dranken X BaxBier X Hooghoudt 15 Oktober
Barrel Aged Kopstoot Proeverij Van Erp Dranken X BaxBier X Hooghoudt 15 Oktober

Barrel Aged Kopstoot Proeverij!

€ 35,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op 15 oktober gaan wij de tradtionele kopstoot naar een hoger niveau brengen en nodigen wij u uit voor dé BARREL AGED Kopstoot proeverij.

In diverse rondes gaan we je op een unieke manier kennis laten maken met de mooiste speciaalbieren en genevers. En niet zomaar genevers, we gaan onder andere prachtige barrel aged genevers proeven die op 15 oktober pas in de pre-sale verkrijgbaar zijn! We hebben zorgvuldig een aantal prachtige combinaties samengesteld en wij zijn dan ook trots dat we deze proeverij in samenwerking met Baxbier en Hooghoudt mogen organiseren. Zowel team BaxBier als team Hooghoudt worden op 15 oktober vertegenwoordigd door een absolute ster uit eigen gelederen.

Bij alle rondes krijgt u een bijzonder lekker hapje die prima aansluit bij de kopstoot combinatie. Dit allemaal gaat plaatsvinden voor onze slijterij te Roden. We steken een lekker vuurtje aan en stoken de Bastard even flink op voor wel een heel bijzonder broodje! Na de proeverij is er nog gelegenheid voor een gezellig praatje en u kunt uiteraard profiteren van leuke proeverij acties en unieke pre-sale aanbiedingen.

Locatie: Vóór Slijterij Van Erp Dranken te Roden
Aanvang: 19.30

Voor vragen over deze proeverij kunt u contact opnemen via rene@vanerpdranken.nl